Apartament de vacanta 2 camere , Predeal, Brasov

Predeal - Vezi pe hartă

85.715 € + TVA

Comision 0% cumpărător

Risenthal Imobiliare

Risenthal Imobiliare

0771432207

Contactează vânzătorul


Detalii


La cca 200 m de partia Clabucet din Predeal regasim un apartament de 2 camere, cochet si primitor, aflat intrun proiect dezvoltat de o companie cu experienta vasta in domeniul constructiilor.
Apartamentul este mobilat si utilat cu gust, putand fi folosit din prima clipa. 

Acesta beneficiaza si de un spatiu de depozitare de 2 mp aflat pe casa scarii, un spatiu foarte util si la indemana, in special pe timpul iernii, pentru echipamentele de schi.

Complexul a fost construit in anul 2008 in apropierea bazei partiei Clabucet si are in componenta o parcare indestulatoare pentru proprietarii din cele trei scari, un foisor cu gratar folosit atat pe timp de vara cat si in timpul iernii, precum si facilitati de recreere si relaxare in demisolul imobilului cum ar fi piscina, jacuzzi, sauna, sala de fitness, sala de recreere, sala de protocol pentru petreceri si incaperea pentru depozitarea echipamentului de schi. Toate aceste dotari si facilitati sunt la dispozitia fiecarui proprietar, putand fi folosite in orice moment al zilei.
Intregul complex beneficiaza permanent de servicii de paza si servicii de administrare si intretinere a partilor comune.
Orasul Predeal, asezat la cea mai mare altitudine urbana din Romania, intre 1030 m si 1110 m , se afla la  140 km distanta de aeroportul Henry Coanda din Bucuresti, 25 km de municipiul Brasov si 30 km de castelul Bran.
Predeal este cel mai inalt oras din tara si una dintre cele mai populare statiuni montane din Romania.
Predeal este un oras îndragit atat de cei care iubesc natura și traseele turistice, cat si de cei pasionati de sporturile de iarna.

NOTA :  -   Pretul nu include TVA
              -   Comisionul pentru cumparator este  0 %

Ma poti contacta telefonic sau pe email pentru detalii suplimentare sau pentru stabilirea unei vizionari.

Adrian Munteanu, Realtor®️, SRS, ABR, RENE
0771 432 207
 

Caracteristici

Nr. camere: 2
Suprafaţă utilă: 61mp
Etaj: 0/5
Compartimentare: Semidecomandat
Confort: Modern
Nr. Bai: 1
An Constructie: 2008

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului