Baneasa - Aleea Teisani | Vanzare apartament 4 camere la doi pasi de padure !

Bucuresti - Vezi pe hartă

200.000 € + TVA

Comision 0% cumpărător

Andrei Rusu

Consultant imobiliar

Vission House

0756774444

Contactează vânzătorul


Detalii


0% Comision la cumparare! Intr-un oras cosmopolit si aglomerat precum Bucuresti, fiecare dintre noi cauta oaza lui de verdeata si liniste. 

Daca si tu cauti caminul mult visat, avem solutia nevoilor tale. Aleea Teisani 89, la doi pasi de padure si unde mai pui ca ai adresa de Bucuresti in buletin. 

Avem aici un imobil nou, receptionat in anul 2022, D+P+3 etaje. Un imobil intim, de mici dimensiuni cu doar 4 apartamente, cate unul pe etaj. Avem si LIFT! 

Acest superb apartament cu 4 camere este situat la etajul 1, singur pe etaj, o suprafata utila de 106 mp cu urmatoarea compartimentare: living generos cu bucatarie semideschisa (este separata de living si se poate inchide), 3 dormitoare dintre care unul matrimonial, cu baie proprie, baia cu acces din hol pentru celelalte 2 dormitoare si un balcon cu acces din living si dormitor. 

Interiorul este finisat in culori calde placute iar geamurile mari pana in pardoseala face ca spatiul sa aibe lumina pe tot parcusul zilei indiferent de punctul cardinal pe care se afla (oricum nu avem nici un geam pe nord).

 Locul de parcare este unul exterior, langa bloc, va fi in proprietate si se vinde la pretul de 8.000 Euro+Tva(19%)

 Avem si boxa pentru depozitare in demisol. Ceea ce ne diferentiaza de alte imobile este independenta energetica a imobilului. 

Avem un sistem de ultima generatie astfel: - Pompa de caldura apa-apaTermoasa ZR 34/380V de 12KW trifazata, individuala - La aceasta se adauga un boiler de 200 L pentru preparare apa calda menajera - Panou solar presurizat pentru apa calda In fiecare apartament exista automatizare marca DAVER pentru instalatia termica, mai exact termostat Wi-Fi in fiecare camera, integrabile pe sistem Smart House.

 Avand un sistem atat de performant costurile la utilitati sunt extrem de mici. 

Pretul este 200.000 Euro+Tva(19%)

 Zona este usor accesibila atat cu masina personala prin DN1 cat si cu mijloace de transport in comun (STB ). Mall Baneasa este la doar 5 minute cu masina. 

Apartamentul poate fi al tau, nu ezita sa ne contactezi pentru o vizita!

Caracteristici

Nr. camere: 4
Suprafaţă utilă: 106mp
Etaj: 1/3
Compartimentare: Decomandat
Confort: 1
Nr. Bai: 2
An Constructie: 2022

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Vrei sa locuiesti in Pipera la doi pasi de padure ?

Voluntari

890.000 €
DETALII

Vindem o casa de poveste in Corbeanca | Petresti | 0% comision

Petresti

850.000 €
DETALII

Vanzare Vila Bulevardul Pipera | 0% Comision

Voluntari

624.999 €
DETALII