Vindem o casa de poveste in Corbeanca | Petresti | 0% comision

Petresti - Vezi pe hartă

850.000 €

Comision 0% cumpărător

Detalii


0% Comision la cumparare!

 Ne aflam in Corbeanca, mai exact in Petresti, in zona buna asa cum aud adesea la vizionari. O astfel de proprietate apare foarte rar la vanzare. In cel mai intalnit caz, aceasta oportunitate apare, cand copii cresc si generatiile aleg sa traiasca separat. In aceasta situatie ne aflam si noi. Poti fi chiar tu cel care profita de aceasta oportunitate!

 Pe un teren de 2000 mp (cu o forma ideala 33ml x 61ml) in anul 2004 a fost ridicata o constructie S+P+1+M, imobil ce in anul 2021 a fost complet renovat si pregatit pentru viitorul proprietar! Totul este gandit pana in cel mai mic detaliu. 

Proiectul de arhitectura a fost creat astfel incat sa respecte fluxul de zi cu zi, si sa usureze viata celor care locuiesc aici. Este o casa functioala asa cum imi place sa spun! Poarta auto este automatizata iar curtea gazduieste pana la 4 masini. 

Casa a fost prevazuta cu garaj, acesta fiind transformat in timpul pandemiei in sala de fitnes. Oricand isi poate relua forma initiala. Odata ce ai ajuns acasa de la cumparaturi, poti accesa aceasta zona prin usa pietonala si din garaj mai departe avem acces in subsol. 

Aici avem o camara generoasa pentru alimente si camera tehnica (aceasta din urma are si functie de spalatorie/uscatorie fiind prevazuta cu aerisire naturala). Intrarea in imobil este un ampla asa cum veti constata ca sunt toate spatiile acestei superbe proprietati.

 Un hol de acces generos dotat cu multe spatii pentru haine si pantofi ce face legatura cu fiecare incapere din zona de parter dar si cu scara interioara ce ne poarta mai departe.

 Pe acest nivel avem: zona de living completata de un dining (mobilierul din aceasta zona va ramane), bucataria separata, inchisa (ramane pe pozitii mobila impreuna cu ehipamentele), un birou/dormitor si o baie. 

Etajul are urmatoarea configuratie: doua dormitoare cu baie proprie la care se adauga un mini apartament (dormitor matrimonial cu baie , dresing, o camera pentru relaxare si o superba terasa intima). Acest mini apartament a fost gandit pentru a separa zona parintilor de cea a copiilor. Acest etaj poate foarte bine sa functioneze cu 4 dormitoare si 3 bai. Depinde foarte mult de componenta familiei. 

Mansarda este spatiul magic unde gasim o camera de lectura si o baie/sauna. Pentru un adolescent poate fi locul ideal. Legat de suprafete va pot spune ca totul este gandit la scara mare si va punem la dispozitie planurile. 

Finisajele sunt in nuante deschise, calde si se imbina placut cu spatiile vitrate mari ce sunt prezente pe intreaga proprietate. Avem pregatita si o fisa tehnica cu toate dotarile casei, fisa ce iti sta la dispozitie. 

Separat de imobil a fost creata o anexa, bineinteles in ton cu casa. 

Zona este compusa dintr-o bucatarie in toata regula, inchisa ce poate fi folosita indiferent de anotimp cu o zona exterioara de luat masa, acoperita si o baie pentru exterior si beneficiaza de incalzire in pardoseala. 

Tot in aceasta zona a fost amenajat un dus cu un desing aparte pentru zona de piscina. Curtea este un taram vrajit. 

Fiecare copac si fiecare planta are povestea ei, nimic nu este intamplator. Avem mai multe zone tematice, o piscina si o frumoasa zona de relaxare imbracata de o cascada. Toate acestea vin la pachet cu sistemul de sunet performant, integrat, ce este prezent in toata zona exterioara si creaza ambientul perfect in fiecare moment al zilei. 

Vegetatia este ajunsa la maturitate si nu trebuie sa iti faci griji nici pentru ingrijirea ei, gradina este prevazuta cu un sistem inteligent de aspersoare pentru sezonul cald.

 Daca vrei sa petreci cateva ore sa simti pacea si linistea acestei superbe proprietati, te invit la un tur atat pe timpul zilei cat si la asfintit, totul este superb indiferent de momentul zilei! 

Terasa este dotata cu un sistem de umbrire eficienta cu jaluzele exterioare AKS Warema.

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Vrei sa locuiesti in Pipera la doi pasi de padure ?

Voluntari

890.000 €
DETALII

Vanzare Vila Bulevardul Pipera | 0% Comision

Voluntari

624.999 €
DETALII