Casa Silistea Snagov cu iesire la Lac

Silistea Snagovului - Vezi pe hartă

650.000 €

Comision 0% cumpărător

Ionut Balescu

Consultant imobiliar

Class Agent

0724254024

Contactează vânzătorul


Detalii


Va oferim spre Vanzare una dintre cele mai frumoase case din zona Silistea Snagovului, cu iesire direct la lac, cu un teren de 5000 mp. Casa are o suprafata de 313 mp P+1, In zona circula autobuzul R446 si se poate ajunge in  Bucuresti si pe Autostrada A3 KM 36.

O casa frumoasa, luminoasă, cu foarte mult teren, situată într-o zonă exclusivistă. Această proprietate oferă o priveliște minunată: lac, vegetație luxuriantă și mult aer curat. Interiorul spațios este decorat superb și structurat în stil american. Finisajele sunt de cea mai bună calitate, la fel și mobilierul. Zonele comune - living, dining, hol, bucătărie - beneficiază de multă lumină naturală, iar cele personale - dormitoare, băi, birou sau dressing - sunt foarte intime și ascunse de ochii celorlalți. 
Atenția la detalii se observă în fiecare porțiune a acestei case. De asemene, există multe spații de depozitare, inclusiv garaj. 

Această proprietate poate îmbunătăți calitatea vieții dumneavoastră atât prin microclimatul existent în jurul lacului cât si prin posibilitatea practicării diverselor sporturi în aer liber. Suprafața mare a terenului oferă multiple alte posibilități de petrecere a timpului liber: crearea unei grădini recreative, construcția unei piscine sau a unui teren de tenis/baschet, etc. Doar imaginația vă poate impune limite.

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului