Apartament mobilat 2 camere Avantgarden Bartolomeu

Brasov - Vezi pe hartă

550 €

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere in exclusivitate un apartament de 2 camere, mobilat si utilat, situat in Ansamblul Avantgarden ,str Lebedei– Bartolomeu.

Apartamentul este amenajat modern, cu finisaje, mobilier si electrocasnice de calitate, dispune de o structura decomandata avand in componenta un living open space cu bucataria,balcon de 5,5 mp, hol, dormitor, grup sanitar ,cu o suprafata utila de 48 mp, fiind situat la etajul 3/5 si dispune de boxa si loc de parcare suprateran.
Dotarile apartamentului sunt: mobilier realizat pe comanda, dressing-uri, bucatarie dotata si echipata complet, baie complet mobilata si utilata, inclusiv cu masina de spalat

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B

Apartamentul dispune de utilitati separate, centrala termica proprie marca Vaillant , tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, usa metalica.
Proprietatea se afla la 5 minute distanta pe jos de supermarket Carrefour, Penny, Pizza Hut, farmacia Dona, Pepco, centrul comercial La strada si mijloacele de transport in comun.

Pret inchiriere : 550 Euro/luna.

Apartamentul este disponibil spre inchiriere iar vizionarile se organizeaza pe baza de programare telefonica.
Suprafata si compartimentarea apartamentului il recomanda pentru o persoana sau un cuplu. Nu se accepta animale de companie si fumatori in spatiul interior inchiriat.

Conditii si modalitate de plata: Se solicita contract garantat pe minim un an, chiria in avans pe prima luna si doua garantii in cuantumul unei chirii lunare.
Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere, indiferent de perioada de derulare a acestuia !
Utilitățile se plătesc separat de prețul chiriei, in funcție de consumul lunar.

Detalii si vizionare la nr. de telefon: 0733.092.093 , persoana de contact -Aura Popa .

Caracteristici

Nr. camere: 2
Suprafaţă utilă: 55mp
Etaj: 3/5
Compartimentare: Decomandat
Confort: 1
Nr. Bai: 1
An Constructie: 2022

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului