Ap 3 camere Central cu parcare

Brasov - Vezi pe hartă

750 €

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament cu structura decomandata, situat central, pe str. De Mijloc, intr-un bloc construit si finalizat in 2014.

Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet, are o suprafata utila de 109 mp, este situat la etajul etaj 3/3, compus din living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, hol si antreu.

Apartamentul dispune de o compartimentare armonioasa si beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari, are contorizare separata la utilitati, dispune de centrala termica proprie marca Vaillant, finisaje interioare de calitate (termopan, parchet, gresie si faianta, vopsea lavabila ), mobila realizata pe comanda, conexiune cablu si internet (chiriasul va incheia contract in nume propriu cu unul dintre furnizorii agreati), videointerfon.

Printre dotari amintim : masina de spalat automata marca Beko si uscator rufe Indesit, combina frigorifica Arctic, cuptor electric si plita pe gaz marka Beko, hota electrica, toaster Moulinex, TV LCD in dormitoare si living (brand LG, Tech Smart si Philips ) , etc.

Apartamentul dispune de loc de parcare suprateran concesionat inclus in pretul chiriei.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie/ 121,4
-Indice de emisii echivalent CO2/ 27,67
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului. De asemenea , amplasarea în imediata vecinătate a unei zone comerciale în curs de dezvoltare, în zona Stadionul Tineretului, proximitatea de supermarketul Kaufland, Lidl si Profi City, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Apartamentul este liber spre inchiriere, detin cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Proprietate : persoana juridica ( se emite factura pentru decontare).

Pret inchiriere : 750 Euro/luna .

Conditii de inchiriere : Se solicita contract pe termen lung, garantat minim un an, plata in avans pe prima luna din contract si contravaloarea a 1500 Euro drept garantie pentru buna desfasurare a contractului . Utilitatile se platesc separat in functie de consumul lunar .

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere !

Detalii si vizionare la nr. de telefon 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Caracteristici

Nr. camere: 3
Suprafaţă utilă: 109mp
Etaj: 3/3
Compartimentare: Decomandat
Confort: 1
Nr. Bai: 2
An Constructie: 2014

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului