Apartament 3 camere Astra cu boxa

Brasov - Vezi pe hartă

87.000 €

Comision 0% cumpărător

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


PROPRIETATE TRANZACTIONATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament cu o structura decomandata situat pe str. Liviu Cornel Babes, la etajul 9/10 intr-un bloc construit in 1978 .

Apartamentul are pozitionare est-vestica, dispune de toate utilitatile separate si o suprafata utila totala de 66,5 mp avand in componenta un living de 16,22 mp cu balcon izolat de 4,58 mp inchis in termopan, bucatarie de 8,12 mp, hol de 8,19 mp, un dormitor de 10,44 mp si unul de 10,15 mp, baie cu cada si aerisire naturala de 4,2 mp , debara si camara de 4,6 mp.

Apartamentul are toata instalatia electrica schimbata pe cupru, dispune de boxa generoasa la subsolul blocului, are peretii camerelor izolati pe interior cu polistiren de 5 cm, tamplarie PVC cu geam termopan si plase antitantari, parchet laminat si gresie, dispune de autorizatie de construire si expertiza MLPAT pentru toate modificarile interioare existente.

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea dispune mobilare completa, cu bucatarie utilata unde accentul este pus pe functionalitate, toate dotarile fiind cat mai la indemana : linie de bucatarie Gorenje ( aragaz cu cuptor, combina frigorifica, masina de spalat automata), hota electrica Whirlpool, aer conditionat LG, centrala termica marca Junkers cu thermostat si detector de gaz, sistem de supraveghere video, sistem de alarma si senzori de fum.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 127,03
-Indice de emisii echivalent CO2/ 25,42
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului. De asemenea , proximitatea fata de supermarketul Lidl, Mega Image, Carrefour, Penny Market, Magnolia Shopping Center, ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona atat ca locuinta individuala si totodata un randament bun in cazul unei investitii pentru inchiriere ulterioara .

Totodata locatia prezinta acces la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, licee, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Apartamentul este liber la vanzare, detin cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Se accepta achizitie cu plata integrala cu plata pretului in moneda Euro . Mobilierul nu face obiectul vreunei negocieri si se va prelua ca atare asa cum se prezinta in fotografii .

Pret vanzare : 87.000 Euro.

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Caracteristici

Nr. camere: 3
Suprafaţă utilă: 66mp
Etaj: 9/10
Compartimentare: Decomandat
Confort: 3
Nr. Bai: 1
An Constructie: 1978

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului