Casa prieteniei, bucuria amintirilor de neuitat

Brebu Manastirii - Vezi pe hartă

115.000 €

Comision 0% cumpărător

Marimar Estates

Marimar Estates

0726504041

Contactează vânzătorul


Detalii


Vă invit să descoperiți o casă de vacanță excepțională, cu 5 camere, situată la doar o ora si jumatate de București si 40 minute de Ploiesti, ideala pentru a vă crea amintiri de neuitat în mijlocul naturii, alaturi de prieteni. Casa Prieteniei este un loc al căldurii și al bucuriei de a petrece timp împreună cu familia si prietenii.
Este situată in Brebu – Prahova, pe malul stang al Doftanei, o locație foarte frumoasa, departe de agitația orașului, dar cu acces foarte usor, pe drumuri asfaltate. Veti avea o experiență deosebită de relaxare și confort, deoarece beneficiaza de un numar generos de camere, bucatarie, 2 bai, spatii de depozitare, dar si de un teren de 789 mp, cu multa verdeata in jur si intimitate.
La interior veti gasi un spațiu impresionant. Livingul de aproape 40 mp, cu tavan înalt, ce oferă o senzație extraordinara de spatiu și libertate, inundat de lumina naturala, iar tamplaria din lemn inchis la culoare, imbinata perfect cu albul casei, creeaza o atmosferă extraordinar de primitoare. Sunt perfect delimitate si integrate, zona de zi, zona de luat masa și bucătăria, facilitând interacțiunea cu familia și prietenii. Oriunde privesti, vezi verdeata, natura, pomi fructiferi.
Casa dispune de un număr generos de 4 dormitoare aproape identice, confortabile, perfecte pentru odihnă și relaxare, amenajate in stil rustic. Scara interioara este din lemn masiv, la fel si usile, masa si scaunele din living.
Terasele de la parter si etaj oferă privelisti incantatoare catre peisajul înconjurător.
Incalzirea este asigurata de centrala termica pe gaz, in living exista incalzire in pardoseala, iar daca doriti sa amenajati un semineu, aveti posibilitatea, deoarece exista un cos in perete construit exact pentru acest lucru. Casa este construita pe structura din beton, cu pereti din caramida si are izolatie exterioara cu polistiren, iar la demisol dispune de o camera de depozitare de peste 20 mp. Se vinde mobilata cu tot ce se vede in fotografii, mai putin televizoarele.
Unul dintre punctele forte ale Casei Prieteniei este terenul generos, ce vă oferă oportunitatea de a vă bucura de activități în aer liber, un grătar în curte, activitati sportive.
In curte se pot parca mai multe masini, este suficient loc.
Această casă de vacanță reprezintă o oportunitate de a scăpa de stresul cotidian și de a vă bucura de viață în mijlocul naturii, de a inchega relatiile cu prietenii, dar în același timp poate fi și o bună investiție pentru închiriere în regim hotelier pentru iubitorii de natură. Luminoasa, cu teren generos și o priveliște foarte frumoasa din orice parte privesti, această proprietate vă va cuceri cu siguranță.
Din Bucuresti ajungeti intr-o ora si jumătate, din Ploiesti in 40 minute, iar Campina este la 10 minute distanța. Brebu este o localitate foarte frumoasa, ingijita, cu un parc amenajat superb pe malul lacului cu acelasi nume, iar ansamblul fostei Manastiri Brebu, este de asemenea un obiectiv de neratat.
Vă invit să vizionți fotografiile și filmul doar pentru a vă face o idee, iar pentru a simți tot ce oferă casa, vă aștept cu drag la vizionare.

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului