Vila Pipera

Voluntari - Vezi pe hartă

580.000 €

Dan Bunescu

Consultant imobiliar

Espaco Investment

0745266514

Contactează vânzătorul


Detalii


Situata in Pipera la mai putin de 3 km de Baneasa Shopping City, la 7 km de Autostrada A3 si 9 km de aeroport, proprietatea propusa de noi este unica prin abordarea arhitecturala postmodernista.

Marile atuuri al acestei proprietati sunt suprafetele vitrate, garajele subterane, baia matrimoniala si accesul pe 2 intari. Unele dintre finisajele considerate de lux la momentul constructiei (stucco veneziano, ceramica, caramida de sticla) inca starnesc interesul unora dintre cumparatori dar nu este un secret ca proprietatea necesita o modernizare.

Constructia este dispusa pe demisol, parter si mansarda, fiind foarte practica si compartimentata dupa cum urmeaza:

Exterior: Acces auto si o gradina imprejmuita de 300 mp de jur imprejurul casei.

Subsol : 2 locuri pe parcare in garaj (usi cu actionare prin telecomanda), o camera amenajata ca si studio de sunet, spalatiorie/uscatorie, camera centralei, grup sanitar si 2 camere de depozitare de 12 mp.

Parterul : Zona de lobby, zona de living cu loc de luat masa si bucataria open-space, o baie, un dormitor cu baie + dressing  si 1 terasa de 20 mp

Mansarda: Un hobby room de 25 mp cu acces pe terasa, 3 dormitoare, 3 bai, 2 dressing-uri si 3 mici terase.

Baia matrimoniala este spectaculoasa avand o cada rotunda tip jacuzzi si un perete din caramida de sticla ce lasa lumina soarelui sa parunda suficient incat sa creeze jocuri relaxante de lumini si umbre  .

Proprietatea beneficiaza de spatii verzi ingrijite si acces facil, putand fi exploatata atat in scop rezidential cat si ca birouri.

Utilitati: Centrala, Curent electric, gaz, apa curenta si put, fosa si canalizare.

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Inchiriere apartament 3 camere Primaverii - Parcul Bordei

Bucuresti

2.500 € + TVA
DETALII