Eleganta, pe verde zonare, in rasfatul Pietrei Craiului

Brasov - Vezi pe hartă

140.000 €

Comision 0% cumpărător

Florin Tonu

Consultant imobiliar

Ascendent Imobiliare

0721218273

Contactează vânzătorul


Detalii


Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA particularizata prin eleganta unei proprietati, amplasata intr-o zona verde si linistita, cu o vedere deosebita spre Piatra Craiului, la numai 10 min de centrul Brasovului, in zona rezidentiala Stupini, Strada Timplarilor.

FILM PREZENTARE: https://www.youtube.com/watch?v=O9CmVw8MK2w

Casa se prezinta cu o componenta valoroasa, ergonomic gandita atat pe componenta structurala cat si pe componenta spatiilor conexe, configuratie curte - gradina etc.

La parter se dischide luminosul living, cu eleganta bucatarie open-space, incununata cu apreciata iesire directa pe terasa, dressing spatios, camera tehnica, baie si spatiile conexe.

Trecerea spre nivel este deschisa de primitoarea scara interioara, care ne conduce, cu ospitalitate, catre holul armonios, ce ne deschide calea catre cele trei dormitoare, in apreciabile configuratii, ce pot fi adaptate si ca birou, camera oaspeti etc., in functie de dorintele si cerintele noului( lor), norocos(i) proprietar (i), deservite de o distincta baie si terasa, cu vedere, ampla, spre munte.

Deasemenea imobilul mai detine un pod generos, gradina dorita, curte si evaluat garaj.

Rezidenta dispune de toate utilitatile, respectiv: apa, curent, fosa cu drenaj, centrala termica cu un randament foarte bun pe bricheti, gaz in vecinatatea proprietatii si este amplasata in apropierea transportului public.

Oferta reprezinta o buna oportunitate atat pentru regim rezidential cat si investitional, subliniata si de faptul ca suntem aproape de natura, dar in acelasi timp cu accesibilitate facila spre si dispre centrul orasului.

Certificat Energetic proprietate:

Cladire certificată clasa B cu un consum anual specific de energie [KWh/m²an]  157.53

Indice de emisii echivalent CO2 [KgCO2/m²an]  35.01

Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/m²an]  0

Venim in intampinarea celor interesati cu elasticitate, in modalitatea de plata, precum si cu variante de achizitionare pe doua platforme, respectiv varianta nemobilata sau mobilata.

Desigur ca avantajele si detaliile proprietatii invita sa fie cunoscute in detaliu!

Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Consilier dedicat acestei oferte:

Domnul Florin Tonu

Telefon: 0721 218 273

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului