OFERTA 3 CAMERE ULTRACENTRAL, PIATA VICTORIEI , PARC KISELEFF

Bucuresti - Vezi pe hartă

281.500 € + TVA

Comision 0% cumpărător

Smartseller

Smartseller

0784112200

Contactează vânzătorul


Detalii


Ai un stil de viata ridicat, iti place confortul si iti doresti sa traiesti intr-o locatie ultracentrala si linistita in acelasi timp, cu suprafete gandite atent nevoilor tale, atunci cautarile tale se opresc aici! Iti prezint un proiect - ‘O CASA ACASA’. Casa potrivita pentru tine! Suntem gata! Mutare rapida!
In Piata Victoriei, zona Ultracentrala a Bucurestiului, este deja construit, locuit un imobil 2S+P+7 etaje, cu actele finalizate. Cladirea are in compunere 25 de apartamente construite intr-o maniera moderna cu un confort sporit , apartamente de lux prevazute cu sisteme de ultima generatie - casa inteligenta, cu dotari si facilitati moderne si respectand toate normele in materie de constructie, prevazute de lege.
Ultracentral si totusi ferit de zgomotul bulevardului, acest imobil pozitionat in randul doi fata de blocurile stradale, iti ofera liniste si intimitate.
Pentru tine timpul este important, fapt pentru care te anunt ca in proximitatea imobilului sunt mijloace de transport in comun (troleibuz, tramvai, autobus, metrou), supermarket-uri, farmacii, banci si centre medicale. Ajungi repede la cele mai renumite restaurante din Bucuresti sau in zona plina de distractie – zona de Nord. Daca esti o persoana care iubeste activitatile sportive in aer liber, plimbarile relaxante sau vrei sa iti duci copiii in parc, te anunt ca doar la cateva minute de mers pe jos este Parcul Kiseleff.
Imobilul are in compunere apartamente cu 2 si 3 camere pana la etaj 5, doua penthouse - uri la etaj 6 cu 5 camere si un superb penthouse la etaj 7 cu 3 camere. Apartamentele sunt livrate la cheie cu finisaje de lux si bucataria mobilata, atent gandita de designerii nostrii. Poti achizitiona boxe pentru depozitare.
Cat de important este timpul petrecut alaturi de familia ta frumoasa? Pentru a castiga timp, poti sa cumperi un apartament mobilat si utilat, costurile difera de suprafata apartamentului si brandul cu care s-a facut amenajarea.
Cladirea are locuri de parcare in subteran, boxe, spatii tehnice, adapost ALA si locuri de parcare suprateran. Locurile de parcare se pot inchiria sau se pot cumpara.
Inca de la intrare in cladire vei folosi telefonul mobil pentru control acces wireless la usa. Tot cu telefonul mobil iti vei seta aerul conditionat dar si centrala termica in apartament.Videointerfonul se poate seta si prin telefonul mobil.
La toate intrarile, parcarea subterana si supraterana a imobilului sunt montate camere video.
Sistem de degivrare atat pe rampa de acces auto cat si pe terasele apartamentelor.
Locuri de parcare exterioare pentru vizitatori, conform legislatiei.
Te invit si la o vizionare la “ O CASA ACASA”!

Comision 0% cumparator.

Caracteristici

Nr. camere: 3
Suprafaţă utilă: 110mp
Etaj: 2/7
Compartimentare: Semidecomandat
Confort: Lux
Nr. Bai: 3
An Constructie: 1

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului